T’ajudem a conèixer, per decidir millor | 915 421 167 – 934 399 906   intervalor@intervalor.es

30 anys d'experiència a l'servei de la presa de decisions
Així som2021-01-08T17:02:50+00:00

AIXÍ SOM

Intervalor Consulting Group (ICG), empresa líder en consultoria i valoració, va ser fundada a Madrid l’any 2003 fruit de l’associació de les acreditades firmes I.V.Intervalor i Valuation Consulting Group. Neix de la iniciativa d’un grup de professionals procedents de diferents consultores, auditories i valoradores internacionals amb l’objectiu de posar els seus més de 30 anys d’experiència al servei de la presa de decisions dels seus clients.

ICG va ser fundada amb l’objectiu de fer front a la globalització actual del mercat, al desenvolupament de les noves tecnologies i per a afrontar els canvis constants que es produeixen en el món empresarial que exigeixen un major esforç per a donar un servei de qualitat a cada client.

ICG està composta per un grup multidisciplinari de tècnics, tant de l’àrea de l’enginyeria i l’arquitectura com de l’àrea financera, capaços d’analitzar i valorar qualsevol tipus d’actiu tant material com immaterial, així com negocis i empreses en funcionament.

ICG és una empresa global i diversificada quant als serveis que presta: valoració, consultoria, gestió integral d’actius, així com els serveis relacionats amb el sector de les assegurances i valor d’empresa (marques, patents, models d’utilitat, etc.). La valoració està dirigida cap a tres àrees: immobiliària, industrial i d’empresa. Àmplia experiència en la realització d’inventaris i conciliacions físic-comptables.

Entre els seus clients es troben algunes de les principals empreses del país, tant públiques com privades, de diferents sectors i a nivell nacional i internacional.

El nostre treball es basa en una estricta confidencialitat, sent la nostra societat i equip de professionals que la integren totalment independents ja que no estem vinculats a cap grup ja sigui econòmic o polític.

Intervalor Consulting Group, S.A. compta amb oficines a Madrid, Barcelona, Bilbao i Andorra donant cobertura a tot el territori nacional.

Així mateix, ICG forma part del grup Internacional ArcaLaudis, la major xarxa internacional de consultoria en l’àrea de la valoració amb presència en 20 països, assegurant així la capacitat de resposta de l’empresa davant projectes d’àmbit internacional.

NOSOTROS EN LOS MEDIOS

Go to Top