CONEIX-NOS

Definim capital humà com el màxim valor de benefici que atresora ICG i recurs més important, ja que desenvolupen el treball de la productivitat de béns o serveis amb la finalitat de satisfer necessitats i desenvolupar les seves habilitats dins de la nostra companyia. Constituït per experts en les diferents àrees de negoci, amb una trajectòria de més de 30 anys d’experiència, tant en l’àrea d’enginyeria i immobiliari, com en l’àrea financera, capaços d’analitzar i valorar qualsevol tipus d’actiu tant material com immaterial, així com negocis i empreses en funcionament, i que avalen amb el seu propi coneixement del mercat el resultat operatiu de la companyia.

El nostre orgull és saber que gràcies a aquesta dedicació milers de clients han aconseguit els seus objectius en aquests anys.

¿QUE PODEM FER PER TU?

ICG és una empresa global i diversificada quant als serveis que presta: valoració, consultoria i gestió integral d’actius, així com els serveis relacionats amb el sector de les assegurances i valor d’empresa (marques, patents, models d’utilitat, etc.). Contacta amb nosaltres i els nostres assessors t’atendran.

MADRID

915 421 167
madrid@intervalor.es

BARCELONA

934 399 906
barcelona@intervalor.es

CONTACTA AMB NOSALTRES

Responsable: Intervalor, sent la Finalitat; la recollida d'informació que el client ens sol·liciti. La Legitimació; és gràcies al teu consentiment. Destinataris: La teva informació serà emmagatzemada en la nostra bases de dades, i serà tractada i examinada només pels responsables d’Intervalor Consulting Group. Podràs exercir Els teus Drets d'Accés, Rectificació, Limitació o Suprimir les teves dades a intervalor@intervalor.es Per a més informació consulta la nostra política de privacitat.