ICG PROGRAMARI

Intervalor Consulting Group ofereix la possibilitat de bolcar en una potent aplicació informàtica de Control i Gestió d’Actius, la totalitat de la informació relacionada amb els actius de la seva empresa per al seu posterior seguiment.

Comptem amb programari de desenvolupament propi i en constant evolució, amb una àmplia compatibilitat a través d’interfície amb els sistemes actuals de gestió, que ens permet implantar programes informàtics personalitzats, facilitant d’aquesta manera el manteniment i actualització dels nostres treballs.

Intervalor Consulting Group conscient de les necessitats de gestió dels immobilitzats actuals, ve oferint, paral·lelament als seus serveis d’inventaris i valoracions, aplicacions informàtiques per als seus clients:

ICG ASSET

Aquesta aplicació permet la gestió integral d’actius des d’un punt de vista físic, fiscal, civil, de gestió, tècnic i IAS. És totalment personalitzable per a cada necessitat del client. És possible administrar una o més companyies agrupades per grups de negocis amb la possibilitat de relacions consolidades.

  • Únic panell de control
  • Visualització dinàmica de dades
  • Perfils de nivell grupal i usuaris individuals
  • Control complet de la informació administrada
  • Disponible en diversos idiomes
  • Compatible amb la gestió multi-moneda
  • Disponible en Cloud Computing

ICG INVENTORY

Aquest programari permet la gestió integral d’inventaris realitzats per lectors i dispositius mòbils d’etiquetes amb codis de barres, codis QR, etc…

Compte amb un Mòdul Inventari de Magatzem, disponible per a administrar i controlar tots els moviments.

L’aplicació està integrada amb lectors BarCode d’alta capacitat de lectura, robusta, segura i fàcil d’usar per a nous inventaris, reposicions, eliminacions, conciliacions, etc. Disponible també en diversos idiomes. Disponible en Cloud Computing.

L’App ICG Inventory-Mobile es tracta d’una extensió de l’aplicació anterior per a PC amb la qual s’integra per a centralitzar les dades provinents de múltiples dispositius i permet el reporti, importació i exportació de dades. Les funcions de còpia de seguretat i restauració li permeten guardar, recarregar i sincronitzar dades entre els diferents dispositius.

QUE PODEM FER PER TU?

ICG és una empresa global i diversificada quant als serveis que presta: valoració, consultoria i gestió integral d’actius, així com els serveis relacionats amb el sector de les assegurances i valor d’empresa (marques, patents, models d’utilitat, etc.). Contacta amb nosaltres i els nostres assessors t’atendran.

MADRID

915 421 167
madrid@intervalor.es

BARCELONA

934 399 906
barcelona@intervalor.es

ICG INTERVAL

Intervalor Consulting Group conscient de les necessitats de gestió d’immobilitzat actuals, ve desenvolupant, paral·lelament als seus serveis d’inventari i valoracions, aplicacions informàtiques per als seus clients, oferint per mitjà d’elles, amplitud de gestió i facilitat de maneig.

Aquest programari està desenvolupat pensant en la vital importància que el sistema proporcioni els resultats vinguts de gust. El sistema d’indexació que s’utilitza permet una completíssima selecció d’elements a l’hora de consultar, llistar i operar arribant al nivell desitjat de desglossament; treballa amb un doble fitxer de valors que permet gestionar independentment els Valors Reals dels Valors Comptables; permet la visualització per pantalla i impressió en paper dels elements immobiliaris, amb la totalitat de les dades i de cadascun dels documents associats prèviament digitalitzats; permet el seu enllaç amb múltiples sistemes mitjançant una interfície que evita la duplicitat de registre.

GIS (Geoposicionamient d’actius)

El Sistema d’Informació Geogràfica (Geographic Information System) és una integració de maquinari, programari i dades geogràfiques dissenyada per a capturar, emmagatzemar, manipular, analitzar i desplegar en totes les seves formes la informació geogràficament referenciada amb la finalitat de resoldre problemes complexos de planificació i de gestió.

El GIS funciona com una base de dades amb informació geogràfica (dades alfanumèriques) que es troba associada per un identificador comú als objectes gràfics d’un mapa digital. D’aquesta manera, assenyalant un objecte es coneixen els seus atributs i, inversament, preguntant per un registre de la base de dades es pot saber la seva localització en la cartografia.

Partint de la informació continguda en la base de dades corporativa de l’empresa, i una vegada realitzada la conciliació físic-comptable, aquestes dades s’editaran per a la inclusió en el sistema GIS, mitjançant la incorporació d’un o diversos camps amb georreferenciación, per a cada actiu.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Responsable: Intervalor, sent la Finalitat; la recollida d'informació que el client ens sol·liciti. La Legitimació; és gràcies al teu consentiment. Destinataris: La teva informació serà emmagatzemada en la nostra bases de dades, i serà tractada i examinada només pels responsables d’Intervalor Consulting Group. Podràs exercir Els teus Drets d'Accés, Rectificació, Limitació o Suprimir les teves dades a intervalor@intervalor.es Per a més informació consulta la nostra política de privacitat.