T’ajudem a conèixer, per decidir millor | 915 421 167 – 934 399 906   intervalor@intervalor.es

T'ajudem a conèixer el valor de la teva empresa , per poder decidir millor Experts en Consultoria i Valoració
Inicio – Català2021-01-14T12:00:53+00:00

SOBRE NOSALTRES

Intervalor Consulting Group, S.A. (ICG) és una companyia líder en valoració, consultoria i gestió integral d’actius, l’objectiu dels quals és donar servei a aquelles empreses/persones que necessitin assessorament, anàlisi i/o valoració dels seus béns mobles o immobles, tangibles o intangibles, així com drets que siguin susceptibles de tenir un valor econòmic, abastant tots els sectors d’activitat tant industrial com de serveis.

ICG va ser fundada amb l’objectiu de fer front a la globalització actual del mercat, al desenvolupament de les noves tecnologies i per a afrontar els canvis constants que es produeixen en el món empresarial que exigeixen un major esforç per a donar un servei de qualitat a cada client.

ELS NOSTRES SERVEIS

QUE PODEM FER PER TU?

ICG és una empresa global i diversificada quant als serveis que presta: valoració, consultoria i gestió integral d’actius, així com els serveis relacionats amb el sector de les assegurances i valor d’empresa (marques, patents, models d’utilitat, etc.). Contacta amb nosaltres i els nostres assessors t’atendran.

MADRID

915 421 167
madrid@intervalor.es

BARCELONA

934 399 906
barcelona@intervalor.es

ÚLTIMES NOTÍCIES

CONTACTA AMB NOSALTRES

Responsable: Intervalor, sent la Finalitat; la recollida d'informació que el client ens sol·liciti. La Legitimació; és gràcies al teu consentiment. Destinataris: La teva informació serà emmagatzemada en la nostra bases de dades, i serà tractada i examinada només pels responsables d’Intervalor Consulting Group. Podràs exercir Els teus Drets d'Accés, Rectificació, Limitació o Suprimir les teves dades a intervalor@intervalor.es Per a més informació consulta la nostra política de privacitat.

Go to Top