LES NOSTRES ACREDITACIONS

ICG és una empresa acreditada per la Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS), única organització internacional que representa el món de la construcció i de la propietat immobiliària i que ofereix una qualificació professional reconeguda globalment. Considerada líder mundial en formació i ètica professional. Les principals especialitzacions són valoració, inversió, project management, propietat comercial i consultoria.

Els membres RICS tenen un conjunt de valors d’obligat compliment: han d’actuar amb integritat, oferir sempre un servei d’alta qualitat, promoure la confiança en la professió, tractar als altres amb respecte i ser responsable. A aquests cinc principis ètics i professionals, cal sumar-li els 10 de la IES (International Ethics Standards) assumits per RICS: responsabilitat, confidencialitat, gestió de conflictes d’interès, responsabilitat financera, integritat, legalitat, reflexió, professionalitat, transparència i confiança. En altres paraules, bona praxi a l’hora d’exercir la professió.

Un informe RICS aporta transparència i independència, té reconeixement recíproc internacional, i està realitzat per professionals de la més alta ètica i professionalitat, capaços d’enfrontar-se als desafiaments d’un sector sempre canviant.

¿QUE PODEM FER PER TU?

ICG és una empresa global i diversificada quant als serveis que presta: valoració, consultoria i gestió integral d’actius, així com els serveis relacionats amb el sector de les assegurances i valor d’empresa (marques, patents, models d’utilitat, etc.). Contacta amb nosaltres i els nostres assessors t’atendran.

MADRID

915 421 167
madrid@intervalor.es

BARCELONA

934 399 906
barcelona@intervalor.es