MISSIÓ

Intervalor Consulting Group, S.A. (ICG) companyia líder en consultoria, valoració i gestió integral d’actius, l’objectiu dels quals és donar servei de consultoria a aquelles empreses/persones que necessitin assessorament, anàlisi i/o valoració dels seus béns mobles o immobles, tangibles o intangibles, així com drets que siguin susceptibles de tenir un valor econòmic, abastant tots els sectors d’activitat tant industrial com de serveis.

Intervalor Consulting Group, S.A. compta amb oficines a Madrid, Barcelona, Bilbao i Andorra donant cobertura a tot el territori nacional. Formant part del grup Internacional ArcaLaudis, la major xarxa internacional de consultoria en l’àrea de la valoració amb presència en 20 països, assegurant així la capacitat de resposta de l’empresa davant projectes d’àmbit internacional (REPETIT).

ICG neix amb objectius clars a l’hora de servir als nostres clients. Els serveis que oferim van dirigits a la petita, mitjana i gran empresa, tant pública com privada. Posseeix credibilitat tècnica en haver assessorat en la presa de decisions als directius de les empreses privades i organismes públics més importants del país.

Ens caracteritzem per la capacitat tècnica dels nostres professionals, serietat, compromís i confidencialitat dels nostres projectes. No tenim interessos amb cap tipus d’empreses ni entitats financeres que poguessin comprometre la nostra independència.

VISIÓ

Intervalor Consulting Group, S.A. com a empresa líder de referència en el món de la consultoria empresarial, valoració i gestió integral d’actius, comptem amb un equip multidisciplinari de professionals, avalats per més de 30 anys d’experiència, independents, compromesos i excepcionalment preparats per a afrontar tot tipus de projectes, tant nacionals com internacionals, de petites, mitjanes o de grans companyies, sempre amb la serietat, confidencialitat i compromís que ens caracteritza

¿QUE PODEM FER PER TU?

ICG és una empresa global i diversificada quant als serveis que presta: valoració, consultoria i gestió integral d’actius, així com els serveis relacionats amb el sector de les assegurances i valor d’empresa (marques, patents, models d’utilitat, etc.). Contacta amb nosaltres i els nostres assessors t’atendran.

MADRID

915 421 167
madrid@intervalor.es

BARCELONA

934 399 906
barcelona@intervalor.es

VALORS

CONTACTA AMB NOSALTRES

Responsable: Intervalor, sent la Finalitat; la recollida d'informació que el client ens sol·liciti. La Legitimació; és gràcies al teu consentiment. Destinataris: La teva informació serà emmagatzemada en la nostra bases de dades, i serà tractada i examinada només pels responsables d’Intervalor Consulting Group. Podràs exercir Els teus Drets d'Accés, Rectificació, Limitació o Suprimir les teves dades a intervalor@intervalor.es Per a més informació consulta la nostra política de privacitat.